ponedeljek, 2. junij 2014

doum: proces

še neki fotk iz drugega DOUM razstavnega eventa v Centralni postaji,
še enkrat hvala vsem, ki ste prišli in shame on you vsem, ki zaradi dežja niste!

vabilo na event je prišelo skoraj istočasno kot ghostwood kolekcija in tokratni naslov razstave (tako, kot bi nadaljevanjeval tudi Kafka) proces je (psihopatsko) soupadal tudi z mojim zapisom ghostwood: za zaveso v katerem sem pisala o samem ustvarjanju omenjene kolekcije. naključje? ne, this was meant to be! vedno je tko.

nekje vmes sem dobila občutek, da sem naslov vzela preveč resno, ampak ni druge stvari, ki sem si jo želela v tem trenutku pokazati svetu: točen ta vpogled v stvari, ki jih delam! upam, da je kdo od mimoidočih prebral tablice, ki sem jih prilepila vsakemu izdelku, ker je na vseh pisalo handmade ali ročno izdelano ali ročno izvezeno ali ročno poslikano, ali... uglavnem, karkoli ročno. res se trudim sama izdelati oz. biti prisotna pri vsaki fazi izdelave določenega izdelka pa vendar se mi zdi, da, četudi o tem govorim in pišem, se to izgubi nekje med prevodom. a to si sama nardila? ja. a res? ja. to je zelo pogost dialog, zelo pogost.

kakorkoli, moj koncept je bil predstaviti celotno ghostwood kolekcijo, od skic in ilustracij živali, majic, printov in nalepk do novih izdelkov: posebej za razstavo sem na pulover z lisico ročno izvezla zlate detajle ter za konec predstavila še tri ročno poslikane mini rolke.
moja miza je bila živalska. ma dej, mi vsi smo živali. ja.


  f: Marko Šafarič









































 f: mobitel

1 komentar:

Sabina pravi ...

Fajn je videt!