petek, 15. september 2017

Pirate Piška 5LETKA

Pirate Piška 5LETKA

Pritličje
Petek
Petnajsti
Pirate Piška
5letka




Pirate Piška letos2017 praznuje 5letko
in ob tej priliki sem pripravila posebno /limited edition/ kolekcijo nahrbtnikov s sitotiskanimi motivi ilustracij iz /platonik/ kolekcije! zakaj posebnih? ker je to zadnja kolekcija takih nahrbtnikov


svojo pot sem leta 2012 začela prav z izdelovanja /handmade/ nahrbtnikov; najprej so bili /basik/, kasneje so se jih pridružile še /palme/ in po petih letih čutim, da se od njih lahko poslovim in nadaljujem z novimi. obračam nov list in veselim se vsega kar bo to prineslo. H5.






























intenzivne priprave so potekale na en deževen ponedeljek in v mislih so se mi podile samo besede in izpeljanke na črno P. aveš, P kot Pirate Piška. na ponedeljek in da se čez 5 dni na petek 15. septembra palme za vedno poslovijo! v petek so se namreč še zadnjič predstavile v vsej svoji lepoti, potem pa -konec! vsega je enkrat konec ali pa vsemu je enkrat treba naredit konec. jz sem se odločila za slednje. ker je 5let ravno taka fina okrogla obletnica in ker je takih nahrbtnikov trenutno že preveč. gremo dalje.

/limited edition/ kolekcija nahrbtnikov s sitotiskanimi motivi ilustracij iz /platonik/ kolekcije
/sneak peak/ novih Pirate Piška nahrbtnikov iz vodoodpornega platna






v
v petek sicer ni bo nobenega razloga, da bi bili zaspani pa vendar je za preventivo poskrbel Kolektiv 22 • Pražarna kave z najboljšo kavo izpod slovenskih Alp! hvala Polona! -in čeprav pijem kavo brez cukra, sem lahko toliko bolj sladka ko rečem, da Polona naredi res hud cold brew in res praži res hudo kavo! www.kolektiv22.com je pravi naslov, da kavo lahko dobiš tudi v svoj nabiralnik.

P.S. verjemte mi, -trije klicaji so še premal, še par bi jih lahko dodala, da bi opisala kok zelo se mi dopade ta kava. klicaj.




















1/7/10f: Polona / Kolektiv 22
3-6/8f: Miha Pelerlič
9/11f: Tjaša / Pirate Piška


Ni komentarjev: